TEKNISK SUPPORT

När du behöver teknisk support på en produkt som levererats av Exertis AB, är du välkommen att kontakta vår serviceavdelning, antingen via telefon (031- 450 409) eller via mail (rma@exertis.se).

Garantitid på produkter levererade av Exertis AB är normalt sett ett år, om ej annat specificeras. För att se en lista med uppdaterad information kring garantitider och servicecenter, klicka på länken för detta i menyn.

Om du har en defekt produkt, ansöker du om RMA på denna via "Faktura"-fliken under "Mina sidor". Välj vilken faktura produkten köptes på och klicka sedan på RMA-knappen och fyll i formuläret.

© COPYRIGHT 2024 EXERTIS AB